Românii comandă cu 25% mai multe produse pe bază de plante pe Glovo în perioada postului Paștelui 

Date:

În perioada postului Paștelui, mulți români aleg produse pe bază de plante, comenzile din acest segment înregistrând anul trecut în această perioadă pe Glovo, platforma multi-categorie care oferă acces la o varietate mare de produse, o creștere cu 25%. În același timp, pâinea, ceapa și cartofii sunt alimentele de bază cele mai comandate în prag de Paște prin platforma Glovo.  

Mâncarea vegană, fără carne, este din ce în ce mai căutată, România situându-se pe locul al doilea, la nivel global, în ceea ce privește consumul produselor vegane, din cele 25 de țări în care operează Glovo, după Spania. În același timp, prăjiturile, burgerii și nuggets vegane, rămân în topul comenzilor Glovo din această categorie. Comenzile de preparate vegane au crescut în 2023 cu peste 8% față de 2022, 77% dintre acestea provenind de la restaurante, în timp ce 23% sunt comenzi plasate de la supermarket. 

Bucureștenii, clujenii și brașovenii preferă cel mai mult produsele pe bază de plante în post

Printre orașele cu cele mai multe comenzi de produse pe bază de plante efectuate în perioada postului Paștelui se numără București, Cluj-Napoca și Brașov, urmate de Târgu-Mureș, Constanța, Iași, Bacău și Sibiu.  

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Studiu EY România: Românii prioritizează calitatea și reducerile pentru Sărbătorile de Paște 2025

Calitate și economii în centrul tradițiilor pascale Un studiu realizat...

Bucurie de Paște din lucruri simple: BCR propune 10 sfaturi financiare de Sărbători

Banca Comercială Română (BCR), prin programul Școala de Bani,...

Power of Now 2025 – un eveniment despre căutare, autocunoaștere și devenire profesională 

Peste 300 de liceeni și studenți din București, Brașov,...