Eugen Bunea, nou vicepreședinte executiv la Exim Banca Românească

Date:

Exim Banca Românească anunță că Eugen Bunea (foto) se alătură conducerii executive a băncii „și își începe activitatea de vicepreședinte executiv back-office ca urmare a nominalizării de către Consiliul de Administrație al băncii și autorizării de către Banca Naţională a României.

Eugen Bunea, care va coordona Divizia Operațiuni, Divizia IT și Departamentul Redresare și Rezoluție Bancară, face parte din echipa EximBank/Exim Banca Românească din 2019, când a preluat poziția de Director Executiv al Diviziei IT. Înainte de a intra în sistemul bancar, a activat în domeniul tehnologiei informației, ocupând timp de 16 ani poziții de conducere. Este absolvent al Facultății de Electrotehnică din cadrul Universității Politehnica București”.

Traian Halalai, președintele executiv al Exim Banca Românească: „Ne bucură faptul că Exim Banca Românească se dovedește a fi o pepinieră de profesioniști cu competenţe excepționale, capabilă să furnizeze noi lideri pentru comunitatea bancară, în condițiile în care trei dintre noii vicepreședinți executivi au fost promovați din cadrul băncii: Lidia Stran, Codin Năstase și acum Eugen Bunea. Am toată convingerea că întreaga lor experiență reprezintă un atu important ce ne va ajuta să continuăm să construim și finalizăm cu succes planurile de creștere și creare de valoare pentru clienți, cu un accent deosebit pe investiții în proiecte de transformare digitală.” 

Exim Banca Românească reamintește că, de la începutul acestui an, „are o nouă echipă de top management, conducerea executivă fiind asigurată de Traian Halalai – președinte executiv (care conduce Exim din noiembrie 2012), Lidia Stan – vicepreşedinte executiv responsabil cu activitatea de retail/CFO, Cătălin Pârvu – vicepreședinte executiv coordonator al Diviziei Corporate și Trezorerie și Codin Năstase – vicepreşedinte executiv responsabil cu activitatea de control intern/CRO”.

Exim Banca Românească subliniază că „ocupă poziția a opta în clasamentul băncilor din România după activele administrate și continuă să evolueze în condiții de eficiență și profitabilitate, asigurând o creștere sustenabilă a afacerilor. Ca bancă universală, Exim Banca Românească oferă o gamă largă de produse și servicii persoanelor fizice și juridice, adaptate nevoilor acestora. Banca operează o rețea națională de distribuție de 82 de sucursale și 26 de Centre de Afaceri, cele din urma fiind dedicate exclusiv companiilor, rețea care îi permite să fie aproape de clientela de retail și corporate și să implementeze programe de dezvoltare românești și europene. 

În plus, pentru că acționează ca agent al statului pe piața de garanții și asigurări, Exim Banca Românească este unul dintre instrumentele prin care fondurile publice, puse la dispoziție de statul român, susțin dezvoltarea durabilă a economiei”.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

NAI Romania: Producția auto din România accelerează în 2024 și își poate menține creșterea

 În pofida unui context internațional tensionat și a provocărilor...

Semnal de alarmă pe o piață fragilă, tras de experții Atradius: creșterea numărului de insolvențe corporative în Europa și România

Pe fondul instabilității economice internaționale, numărul insolvențelor la nivel...

Primul magazin ATAC Hiper Discount by Auchan din București, la o sută de metri de complexul rezidențial Atria Urban Resort

Rezidenții Atria Urban Resort, complex imobiliar dezvoltat în zona...

Revenirea unei îndrăgite promoții în brutăriile Paul

Brutăriile PAUL anunță revenirea uneia dintre cele mai îndrăgite...