Investiții de peste 800.000 de euro în calitate și atmosferă 

Date:

Printr-o investiție de peste 800.000 de euro în calitate și atmosferă, o echipă de profesioniști a creat în nordul capitalei, în One Herăstrău Tower, Patio Bistro, caracterizat ca „o nouă atracție gastronomică de top, un loc unde rafinamentul întâlnește pasiunea pentru bucătărie și arta panificației” și „un concept gândit pentru excelență”.

Investitorii, Andrei Popa, Chef Michael Passarelli și Bogdan Patrichi, din a căror colaborare a rezultat Patio Bistro, evidențiază pasiunea comună „pentru excelență culinară și dorința de a crea un spațiu unde gastronomia high-class să fie accesibilă și primitoare. Fiecare aduce o expertiză valoroasă în domeniul său, conturând astfel un concept care îmbină fine dining cu ospitalitatea autentică.

Cu o investiție semnificativă în design, ingrediente de calitate, echipă și echipamente de ultimă generație, Patio Bistro și-a deschis porțile cu scopul de a deveni un reper pentru iubitorii de fine dining și produse artizanale. Designul interior primitor, terasa elegantă și atenția la detalii creează o atmosferă perfectă pentru oaspeții care caută rafinament și confort. Interiorul îmbină eleganța modernă cu elemente cozy, oferind un ambient perfect pentru întâlniri de afaceri, cine romantice sau momente de relaxare la o cafea de origine”.

Din caracterizarea noii investiții, reținem: „Inovația antreprenorială și excelența culinară stau la baza afacerii construite de Andrei Popa, somelierul care transformă fiecare masă într-o călătorie senzorială prin vinuri alese și Chef Michael Passarelli, un nume cunoscut pentru măiestria sa culinară. De asemenea, brutăria artizanală a bistroului poartă semnătura lui Bogdan Patrichi, un expert al pâinii cu maia și al produselor de panificație premium”.

Andrei Popa, co-proprietar Patio Bistro: „Patio Bistro este un loc în care se îmbină frumos zona de pâine, cafea şi bistroul propriu zis. Aceşti trei piloni ce compun Patio au la bază dorinţa de a oferi o experienţă completă pentru cele două profile de clienţii din împrejurimi: clienții corporate, care dimineaţa îşi beau cafeaua înainte de a ajunge la birou, completând uneori şi cu un mic dejun, iar în drum spre casă se opresc pentru a cumpăra o pâine şi clienții care locuiesc în apropiere și se bucura de o pâine artizanală şi un loc elegant unde să-şi servească cina.”

Brunch-ul de la Patio Bistro „promite să devină noua destinație preferată a gurmanzilor. Cu preparate artizanale din brutărie, cafea de specialitate și un meniu creativ, acest concept reinterpretează tradiția brunch-ului într-o manieră modernă și sofisticată.

Chef Michael Passarelli, desemnat recent Best Chef Bucătărie Mediteraneană la Gala Chefi de România, aduce la Patio Bistro o viziune culinară bazată pe echilibru, prospețime și inovație. Fiecare preparat din meniu reflectă experiența sa vastă asupra artei culinare pe care o practică.

Selecția exclusivă de vinuri de la Patio Bistro, semnată de Andrei Popa, redefinește pairingul dintre preparate și băuturi. Oaspeții au ocazia să descopere vinuri atent selecționate și să beneficieze de recomandări personalizate care completează perfect fiecare masă.

Un detaliu care diferențiază Patio Bistro este brutăria artizanală condusă de Bogdan Patrichi. Aici, pâinea este coaptă zilnic, utilizând metode tradiționale și ingrediente naturale. Rezultatul? Produse cu o crustă crocantă, miez aerat și un gust autentic, care completează fiecare farfurie servită în bistro. Pe lângă pâinea cu maia, meniul brutăriei include și foietaje fine, baghete franțuzești și specialități de patiserie”.

La Patio Bistro se pot organiza evenimente exclusive: „Patio Bistro nu este doar un restaurant, ci și un loc de întâlnire pentru evenimente gourmet. Brunch-urile cu spumante și stridii, cinele tematice și degustările de vinuri creează o atmosferă specială, transformând bistroul într-o destinație de neratat. 

Deschis zilnic între 09:00 și 23:00, Patio Bistro își așteaptă oaspeții cu preparate gândite pentru orice moment al zilei: de la mic dejunuri savuroase și prânzuri sofisticate, până la cine rafinate acompaniate de vinuri atent selecționate. Cu o echipă de profesioniști în spate și o viziune clară asupra gastronomiei moderne, Patio Bistro este locul ideal pentru cei care apreciază fine dining într-un cadru intim și primitor. Strada Nicolae G. Caramfil 74B, București.”

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Av. Cosmin Marina este noul președinte al Curții de Arbitraj Comercial de pe lângă CCIB

Membrii Colegiului de Conducere al Camerei de Comerț și...

Fabrica Nokian Tyres din Oradea începe livrările de anvelope

Nokian Tyres începe livrările de la noua sa fabrică...

Conferința PwC CEO Survey 2025: România trebuie să-și redefinească modelul economic pentru a continua să crească

În contextul unor perspective prudente de creștere economică, măsuri...

Campania de conducere defensivă „Viața e a ta”

În condițiile în care, conform statisticilor Poliției Române, în...