Un nou program de sprijin pentru antreprenori care dezvoltă tehnologie în horeca și retail

Date:

Hospitality Culture Institute anunță lansarea ediției a douăsprezecea a F&B Business Accelerator, program dedicat antreprenorilor care dezvoltă soluții tehnologice inovatoare pentru HoReCa și Retail. 

Organizatorii precizează că „antreprenorii se pot înscrie până pe 3 noiembrie, accesând site-ul F&B Business Accelerator” și ne oferă următoarele detalii:

Acces la singurul bootcamp de inovare în industria alimentară

Programul va debuta în perioada 11-13 noiembrie, printr-un bootcamp de inovare care va avea loc la Balvanyos Resort, între Băile Tușnad și Târgu Secuiesc. Timp de 3 zile, peste 60 de profesioniști din ospitalitate și retail, jurnaliști, avocați, investitori și specialiști IT, alături de fondatorii startup-urilor acceptate în program, vor lucra împreună pentru a identifica soluții la principalele provocări cu care se confruntă industria ospitalității. Lista participanților, precum și programul complet al Bootcampului pot fi consultate pe site-ul F&B Innocation Camp”.

Robert Agarici, Project Manager F&B Business Accelerator: „Industria ospitalității, precum și Retailul Modern, pot capitaliza de pe urma tehnologiilor emergente. Acestea pot aduce eficiență operațională, personalizare mai mare a experienței clienților și pot răspunde cu succes provocărilor specifice precum criza de personal. Căutăm antreprenori care propun astfel de soluții tehnologice inovatoare și facilităm colaborarea acestora cu profesioniștii din HoReCa, Retail și industrii conexe, pentru a ne asigura că soluțiile lor răspund cu adevărat unor nevoi reale.”

Cei mai apreciați profesioniști HoReCa, mentori în F&B Business Accelerator

De asemenea, ințiatorii anunță că „F&B Business Accelerator va continua printr-un program intensiv de șase săptămâni cu workshopuri online, de grup, precum și întâlniri de mentorat 1 to 1. Antreprenorii acceptați în program vor avea ocazia să lucreze cu unii dintre cei mai apreciați profesioniști HoReCa. Așadar, printre mentorii F&B Business Accelerator se numără și Radu Savopol, fondator 5 to go, desemnat Cel mai bun antreprenor HoReCa din România în cadrul Galei Romanian Hospitality Awards, precum și Alex Petricean, desemnat Cel mai bun chef. Totodată, din echipa de traineri și mentori ai programului mai fac parte: Iulian Cîrciumaru, cofondator V7 Capital, Daniel Mischie, CEO City Grill Grup, Daniel Donici, fondator Artesana, Albert Davidoglu, CEO Macromex, Răzvan-Gheorghiu Testa, Partener Fondator Țuca Zbârcea & Asociații sau Florian Bucă, CEO FreyaPOS. 

La finalul programului de accelerare, antreprenorii vor participa la un Pitch de finanțare, prezentându-și startup-ul în fața mai multor fonduri de investiții și investitori de tip angel. Totodată, aceștia vor intra în comunitatea de alumni a F&B Business Accelerator, având acces preferențial la evenimentele organizate de Hospitality Culture Institute”. 

Hospitality Culture Institute reamintește că „reunește lideri din ospitalitate, profesioniști din diverse industrii, arhitecți, reprezentanți media, antreprenori și manageri. Misiunea Institutului este de a identifica tendințe cu impact economic, social, politic și cultural și de a împărțăși know-how și soluții aplicate. Cele mai importante proiecte ale Hospitality Culture Institute sunt F&B Business Accelerator, Romanian Hospitality Awards, National Food Service Research, Urbea Food Fest și Intimate Roundtable Conversations”. 

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate